jojawestern.blogg.se

Nyköpings hästbudacup och WA

På lördagen så gick vi upp kvart över sex och åkte till stallet kvart i 7 så tog jag in honom och mamma packade bilen. Lastade honom 5 över halv 8 och vi åkte iväg kvart i så ca 10 min tog det mindre tror jag :) 
Bilresan är inte mycket att skriva om, vi åkte dit utan problem. Vi kom innan lunchen började. Han fick stå i transporten en kort stund innan när jag och mamma anmälde mig osv. Sen ställde jag in honom i boxen han hade fått. Vi käkade med Alina och alla som var där från WRU. Det var en väldigt "chill" tävlingsdag sen sadlade jag och fixade utan att behöva stressa sen red jag fram för WR D. Han kändes sådär på framridningen och kollade mycket på annat. Värmde upp i ca en timme så vi tog det lugnt. Inne på banan var jag så sjukt nervös men när vi började rida så gick han helt grymt!!! Kändes exakt som han brukar göra hemma, nej bättre!!! det mönstret brukar aldrig gå bra hemma. 
 Vi slutade på 2 plats av 11 starter :D startnummer 10 är vi :D 69.5 poäng scorade vi :D så jävla stolt!!!!! 
 
Sen hade vi någon klass innan vi startade trail c. usch vad vi klonkade i, sen ville han inte stanna så vi blev diskade så jag tog en volt istället för att få han att backa och lätta i fram. 
Men när jag tittade på poängen så var de helt ok. 
 
Trail d gick efter, där diskade vi oss inte men kom inte så bra till heller, 10 av 15 starter tror jag. Kändes sådär med ritten men även där blev jag förvånad med scoren. Han plusade på grinden :DDDD 
 
Vi ställde in honom efter det och borstade och myste så fick han hö. Efter det kollade jag på unextreme cowboyrace så jävla kul att se :D Både Anne och Alina ställde upp så kul att se :D Har massor av bilder men orkar inte ladda upp nu :P
 
Sen Extreme cowboyrace var också jättekul att se :D 
 
jag bytte om i det lilla rum vi fått och sen åt vi grilltallrik så himla gott det va :D så gick jag och alina och fixade med hästarna, flätade osv. 
lade mig tidigt men somnade sent XD


På morgonen så fodrade jag Jack och Katitzi sen så åt jag frukost. hälsade på alla WRU'are som kom på morgonen innan jag saadlade och red fram. Gick såådär ofokuserad så failade med det. WR D allsvenskan skulle vi rida först. han kunde mönstret sen igår och distraherades av hästen som skulle rida efter oss. så där gick det itne så bra tyckte jag men vi scorade ändå 65 :)
Lite trassel blev det med reiningen då vi inte visste vem som skulle starta först osv. när lunchen skulle vara var också lite att tänka på men sen så red vi reiningen, diskade oss men jag fick tillfälle att läxa upp honom och rida lite där inne också då jag har tendens att mest åka med och itne träna inne på banan heller.
Ställde in honom och åt lunch sen. Chillade och hade kul sen sadlade vi på hästarna och tog massa foton och prisutdelning. Vi hade kul trots att vi kom näst sist eller något sånt :p 
När vi skulle lasta hem så stannade han framför rampen och sket sen gick han rakt på:DDDDDD så glad :D 
Hemresan gick bra förutom att mamma körde lite fel mitt i Stockholm men det gick bra tillslut. 
 Fick detta halsband och buckla av pappa idag när han kom hem från Mallorca :D sjukt snygga båda två :D 

Kommentarer
Postat av: Chrissie P

Men alltså jag fattar inte... 70 + 1 = 71. 71 - 1/2 = 70,5...?

Svar: Knasigt :p
Jossan & Jack

2012-09-22 @ 11:50:42
URL: http://chrissiep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: