jojawestern.blogg.se

Innovation Camp 2013

Oj herregud vad roligt det va!!! Kändes inte så spännande när man klev upp på morgonen och visste att man hade 12 timmar framför sig i samma lokal med samma case. Men jag blev tilldelad en helt grym grupp! Alla gjorde sitt bästa och försökte och det var en supertrevlig grupp! Jag lärde känna nya människor trots att vi går i samma skola så har man aldrig hälsat på varandra. Jag har kommit mycket närmare folk jag inte brukar prata med och tillsammans skulle vi lösa ett problem som WestArt hade. 
 
Kortfattat om caset: Westart gjorde bla webbdesigner, webshops, systemprogrammeringar osv. Detta gav dem en väldigt ojämn inkomst månad till månad. De ville ha en stadig grundinkomst som inte skulle kräva kontinuerligt arbete utan att när arbetet väl var igång så skulle det praktiskt taget sköta sig själv. 
 

Men vi började med att lära känna gruppen med olika övningar innan vi bollade idéer om caset, vi kom ganska snabbt fram till en lösning som vi höll oss till enda fram till att en av experterna ratade vår idé då den krävde kontinuerligt arbete... Så fick lite panik sen att komma på en ny lösning men det gick bra och jag tror gruppen blev skitnöjd! Jag blev det iaf! 
 
Vi kom inte på prispallen och visst blev jag lite besviken men så tänkte jag på hur kul vi haft det och jag satt med ett flin på läpparna när jag åkte hem. från 8-20 var jag i samma lokal och ingen fick ens gå utanför ytterdörrarna utan bevakning. :P 
 
Om ni får chansen att vara med på ett innovation camp, TA DEN!!!!!!! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: