jojawestern.blogg.se

"Skulle bara kolla om ni var med?"

Gjorde ju lite miss med min veckoplanering..
 
Veckoplanering:
Måndag: Skola, träna i ridhuset "Red ut"
Tisdag: Lååång skoldag, åker dit och mockar
Onsdag: Halvlång skoldag och sen hänger en kompis med till stallet och provar rida Jack :D
Torsdag: Slutar tidigt så ska nog ge mig ut igen -.- GÅR JU PÅ BIO OCH SER CATCHING FIRE!!!!
Fredag: Jobbar kanske för hand 
 
Igår så fixade jag min sadel innan jag satte på lite reflexer och hängde med ellie ut, ellie ledde julia på en promenad så jag hängde med tsm med Jack. Han var mycket lugnare idag än i lördags. vi skrittade bara förbi läskiga ställen flera gånger. både först och efter Julia. Valde att hoppa av på ett ställe då han helt plötsligt var rädd för alla stenar och det var en helt annan häst från marken, han lyssnade jättebra på mig och frustade och tuggade massvis, min första tanke var att gå förbi med honom och sen hoppa upp och rida förbi det läskiga stället men tänkte sen att jag inte kan få allt på en gång och eftersom det gått så bra från marken så lät jag det va och vi gick hem. 
Han var jättegosig och gullig <3
 
Hemma sen pluggade jag engelska och naturkunskap... Jobbigt jobbigt, kändes jättebra i början av terminen när vi gjorde massa prov men nu känns det inte alls lika bra -.- hade ju velat hålla standarden uppe men vi får se. 
 
Idag satt jag och pluggade naturkunskap på morgonen innan jag gick på matteresursen (Y) nu ska vi snart börja med SAM och tror vi fortsätter med konfliktanalysen. Sen blir det lunch och företagsekonomi, bara jobba vidare = kommer nog inte bli så mycket arbete=vilket är bra eftersom jobbar vi kommer jag vara sjuuukt trött till engelskaprovet efter. 
Så som sagt så kommer vi ha engelskaprov på affärsengelska -.- Hoppas på att få E. Eftter det kör vi på svenska och kör vidare på våra tal tror jag. 

Kommentarer
Postat av: Chris

Bra jobbat Jossan o jättebra val :D Du ska tänka lite som med lastningen - man kanske inte behöver gå in hela vägen o stänga luckan första gången. Det kan räcka att bara gå fram till något. Alltså om de e superrädda för t ex en vattenpöl så MÅSTE man inte över pölen första dagen utan bara gå fram till den. Det är bra för hästen för du visar att du inte tänker tvinga den tills den ger sig. Bra för förtroendet. Verkligen helt rätt val av dig tycker jag :)

Svar: Tack så jättemycket!!! :D
Jossan-westerntjej

2013-11-19 @ 22:24:34
URL: http://chrissiep.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: