jojawestern.blogg.se

The Hunger Games Catching Fire

Igår efter skolan mötte jag upp Emelie och Ellie så hoppade vi på bussen mot stockholm och klev av vid Täby passade på med ett snabbesök hos några vänner innan vi fortsatte till täby c och hämtade ut biobiljetterna. Lite strul men gick bra (Y) 
Sen käkade vi "middag" på donken, åhh vad det är dålig service.. de sa att jag skulle vänta 3.5 min istället fick jag vänta en kvart... Aja gott var det ju ^^ Strosade runt i butikerna någon timme samt satt och laddade mobilerna ett tag innan vi gick till bion igen och köpte choklad och popcorn och njöt av filmen :D Första gången jag kommit in på en bio där reklamen redan börjat XD 
 
Filmen var asbra! mycket bättre än ettan!! 
 
 
Sen fick vi springa till bussen! Hahah tar aldrig ut mig själv till maxgräns om jag springer själv men nu hade vi ett syfte samt att det var roligt att låtsas att vi flydde från ett monster XD Samt att jag tänkte på CR's ben..
 
 
 
Höll på att somna på bussen men lyckades vara vaken men somnade fort när vi väl kom hem. Det var lite segt att gå upp idag men följde med Emelie på spanskan och sen nu sitter jag och ska jobba SAM min lärare är borta men vi ska jobba självständigt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: