jojawestern.blogg.se

Vad hände i lördags?

Jag valde att rida ut i lördags, det började jättebra sen ju mer tiden gick så spände han sig mer och på tillbaka vägen hörde han bara massa får och han var jättespänd. Snurrade in honom på volter osv. Det gav dock inte så jävla mycket... Sen svängde vi in på en väg då han hade ryggen mot fåren och jag snurrade in honom igen eftersom han spände sig...  Jag hör ett pang och sen sitter jag jättesnett och hela sadeln glider av. Jag landade dock på fötternaoch Jack stod väldigt stilla och väntade på vad jag skulle göra. Jag fick ju typ panik eftersom mina vanliga tyglar var fastsatta i hornet och gramanen var fastsatt i sadeln som jag red med. Det måste ha dragit förjävligt i hans mun när sadeln dråsade i backen. Hade ländetäcket på så det var massor som åkte i backen. Fick släppa hnom för att hålla i sadeln med ena handen och knäppa loss allt med andra men han stod blickstilla. 
 
Jag ledde honom lite fram och tillbaka när jag väntade på att mamma skulle komma men honom kom aldrig så jag lämnade sadeln och gick hem med Jack till stallet och lämnade honom i boxen (utan tränset såklart) innan jag gick tillbaka och hämtade sadeln. 
 
Usch jag var så förbannad på mig själv och på Jack och ja på allt och alla. Det var verkligen inte min dag. Jag ville bara sälja honom... Usch det känns hemskt att ens skriva det.. Mamma kom och sa massa saker som fick mig ännu mer förbannad. att hon tog mig bara på orden när jag är så förbannad... Satt i bilen jättelänge innan jag lugnat ner mig så pass att jag kunde gå upp i stallet. Jack tittade genast upp från höet och blåste varmluft på mig och fortsatte titta på mig efter att han tuggat ur. Jaa då villle jag bara gråta igen och jag kramade och gosade med honom jättelänge och han åt några gånger men för det mesta stod han och lät mig hållas trots att maten låg under nosen. <3 Sista ilskan försvann då kan jag säga och jag var trött och besviken men jag älskar fortfarande Jack! <3 
 
Mockade snabbt mednan han stod och åt, det blev inte så jättenoga ju men orkade verkligen inte, fixade klart maten och satt sen bara i boxen medan han åt och han tittade då och då upp och gosade lite <3 
 
När jag kom hem gick jag ut emd hundarna och sen ringde jag bästa och fick prata ut! Trots att det var ganska sent så satte jag på lejonkungen för att glömma bort verkligenheten! Jätteskönt ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: