jojawestern.blogg.se

Wow

Kom till stallet och började mocka all skit, Jack var nere i trygga händer hos Camilla och mamma ju i ridhuset. Fick bort all skit innan det var dags för mig att knalla ner. Så kul att se att Jack går jättefint med Camilla på ryggen, vi hade gjort vår hemläxa väl, neckreiningen var såååå mycket bättre idag och han var väldigt mycket mer villig än vad han brukar (och han brukar ju vara villlig). När det var min tur att hoppa upp så var jag liiite för avslappnad och gjorde några slarvfel men sen så tränade vi på att x-point och att inte byta där eller forcera bettet, tog honom av både tyglar och bett och jag kunde flytta honom som jag själv behagade! 
 
Två sista bytena var skitfula med lite kors något steg men han var lugn i huvudet och han var såå snäll, så vi ska träna ännu mer på att hålla honom lugn i huvudet vid stressande situationer (enligt Jack) För då kommer hans byten sitta klockrent! 
 
Men Camilla var chockad av att sitta på Jack så fin som han var, bar sig själv mycket bättre utan att vara en dammsugare, lyssnade mycket bättre på neckreiningen och var mycket stadigare. 
 
Jack avslutade med några lugna spinn för att träna hans teknik och jag behövde knappt ha sporren på idag, han vände skitsnyggt för neckreiningen och inte för sporren (Y) 
 
Så jag är sjuuuukt nöjd med passet idag. Ska även få pappa att beställa biobiljetter till.....THE HUNGER GAMES CATCHING FIRE!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: