jojawestern.blogg.se

Nöjd

En sak kanske inte så många av er märker men jag har faktiskt väldigt svårt att vara helt nöjd med livet under någon dag. Verkligen vara lycklig och glad för den jag är och för de jag har runt mig. Men både igår och idag har varit riktigt härliga!!! Båda dagarna har ja varit helt nöjd och tillfreds med mig själv! 

Morgonen började idag med körlektionen som ni redan vet vilket gick helt okej och den var rolig! Ulrika hade varit jättesnäll och tagit in Jack så jag skulle hinna rida lektion idag. 
Sadlade på väldigt direkt för att hinna och sen körde lektionen igång och vi tränade mycket på övergångar och mjukhet. Jag ska träna mycket mer på mig själv för det är det Jack lyssnar på, oftast springer han för att jag driver honom framåt hela tiden! Fick göra några roliga övningar med koner och Jack var LAT!!!! svårt att tänka sig men både han och jag fick jobba så in i Norden och han var rätt förbannad på mig då han inte fick gå på bogarna eller fick någon hjälp alls i galoppfattningarna! Hihi han "bockade" dvs skuttade med bak minimalt xD men jag är så oerhört nöjd med lektionen så det finns inte!!! Jack började leka lite med konerna sen.... 


Sen pysslade jag om honom ordentligt och flätade om manen så fick han gå ut i hagen igen. Mockade ordentligt och tog ut mycket gammalt spån och fyllde på med 3 kärror spån! Så nu är det ljust och fint igen! Åkte hem och åt lunch och gick med hundarna innan jag satte med vid datorn och klickade hem lite grejer på rean hos SHOWHORSE som går ut idag. Riktigt nöjd med det beslutet och nu ska jag plugga lite körkort... Vart försvann min positivitet?!?! Hahaha nej men nu kör vi!!! 

Kommentarer
Postat av: Chris

Var han lat eller va de du som slutade driva? ;) haha skämtåsido, visst är det coolt när man får sån aha-upplevelse!? :D jag hade sjukt mkt problem o gnällde över att dusty är så skumpig speciellt i den ökade traven. Carro känner av själv, tittar sen när jag rider, ber mig ändra min sits lite o vips så bara fungerar det! När JAG gör rätt :P tänk att det alltid är vi ryttare.

Svar: Jag drev men säkert inte på rätt sätt ;) Jack var så förvirrad över att inte få hjälp i fattningarna :p jaa det är ascoolt!!! Ja det sitter hos ryttaren så bara fortsätta träna på mig själv!! :D
Jossan-westerntjej

2014-03-01 @ 07:06:30
URL: http://chrissiep.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: