jojawestern.blogg.se

Promenad

Mötte upp Fanny och Ellie i stallet, tog över mockningen när jag och sen plockade jag in lite hästar innan jag hämtade Jack. Borstade länge och gick sen ut på promenad med Ellie och Fanny med deras hästar och Jack i släptåg. Han var pigg och framåt och fick göra en del look at me game och fokusövningar, för ett otränat öga ser det snyggt och bra ut när jag går med Jack men egentligen så går vi bara på och han lyssnar inte särskilt väl på mig. Men vi gick mellan smala vagnar idag både fram och tillbaka. Gick helt okej bra, jag gick före. Skickade honom över några stockar och ner i diket över en liten snöhög. Var ändå nöjd och det blev mycket bättre fokus. Skickade honom före mig mellan vagnarna igen på tillbaka vägen. Gick galant utan tvekan. Lekte runt ganska mycket och hade en mysig promenad. :) 

Idag är jag bara glad över att skoldagen är över och imorgon är det friluftsdag men tar den hemma istället, då jag är lite krasslig. Satsar på skridskorna på fredag istället. 

Imorgon blir det i vilket fall som helst stallet och jag tänkte rida ett mjukgörande pass med fokus på fattningar och avsaktningar. 


Haha här är mina sk vagnar och jag ser nu att det inte ser så smalt ut men det är lite mer än en hästbredd. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: