jojawestern.blogg.se

Wow älskart

Det är känslan att beskriva clinicen idag! Han är ju alltid på tårna i början men förmiddagspasset kändes väldigt bra men senaste veckan tycker jag att han har bitit sig fast i bettet. Vi fick börja med att rida horsemanshipmönstret på en pilatesboll, jättebra övning och sen provade vi rida hästarna, han gjorde ett helt okej mönster men det kändes gå i 180 men Carro sa att det är för han hör förstora fattningar. Sedan övade vi på att flytta rumpan innan det blev lunch. Välbehövligt på plats!

Efteråt var Jack uppskruvad igen och Carro red honom och herregud vad bra han gick! Så sjukt galet bra!! Hon fick honom att göra mjuka låga fattningar och hålla ett lugnt tempo! Han är ganska så snygg min pojke när han vill!! Han var underbar att rida sen och vi red igenom mönstret igen och det gick mycket mer harmoniskt, ska jag vara petig skulle jag ridit mer rakt, vi vinglade lite pga mig, och sen ska vi öva mer på spinn och flytta bakdel! 

Fick också prova dusty som är så sjukt olik Jack, jättemycket ben behövdes för att rida honom, men han var mycket lättare att rida än sist jag red honom! Dock ville han inte riktigt galoppera till en början men sen visade jag att jag faktiskt hade lite ben på honom trots att dom är korta;) då galopperade han ;) 

Vi bytte mönster och tillbaka hästarna och Jack baaara hängde i munnen när jag hoppade upp, jag måste ha gjort något väldigt fel för han ville inte alls, men avslutade någorlunda och sen avslutade Carro med Jack och efter lite tillsägelser så blev han jättefin igen! 

Det finns en horsemanshiphäst inom honom! Jag blev så glad att höra komplimanger om Jack! Han är så galet fin när jag gör rätt för då gasar han inte iväg som han känner för. 

Kommentarer
Postat av: Chris - westernryttare

De går bara framåt för er, så kul att se :) O ja, han kan verkligen lopa. Tänk sen när han kan gå så där flera flera varv! :D

Svar: Tack så jättemycket :D jaa verkligen den lopen är så underbar! Längtar tills han är stark nog :D
Jossan-westerntjej

2014-02-02 @ 00:13:34
URL: http://chrissiep.blogg.se
Postat av: Jennifer

Så avundsjuk på erat ridhus!!!! :(

Svar: Jag förstår dig!!! Stod ju utan tills jag flyttade Jack hit! Det är guldvärt!
Jossan-westerntjej

2014-02-04 @ 10:59:16
URL: http://jenniferrygaard.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: