jojawestern.blogg.se

såååå kul

Wow har så jäkla kul på lägret redan!!!! Vi började när vi anlände så fick Jack en hage och jag ställde in grejer osv senväntade vi på att alla deltagare skulle anlända. Jag kände inte alls många men visste några namn. Sedan käkade vi lunch och presenterade alla innan vi gick ner på deras trailbana.

Jack var så jäkla spänd på allting men vi tog det lugnt och han skötte sig helt okej, det som verkligen förvånade mig var att han gick igenom vattenfallet med massa färgglada färger! Det var han jätteduktig på! 


Det syns knappt att jag sitter på... XD 

Sen ställde vi hästarna i hagarna igen och fikade och tog det lugnt en stund innan vi sadlade upp igen och alla begav sig iväg på en uteritt... Har knte en blekaste hur många vi blev men 15+ ekipage var det som gav sig iväg! Jack fick gå näst först men han trasslade så mycket (vilket han inte ska göra med sitt ben) så med tillåtelse fick vi gå först och det gick fort xD men han hoppade inte och slet på senan vilket var viktigast. 

Han skötte sig ok förutom att han inte vill ta det lugnt men han var inte rädd för  något speciellt. 

Duschade av honom efteråt och satte honom i hagen, innan middagen hade vi massa kuddkrig bland annat vilket var lite kul >.< middagen blev det tacos sen åkte vi iväg och badade men jag badade inte och grillade marsmellows men det blev så mycket knott så vi åkte hem rätt fort. 

Satt bara och chillade i någon timme innan några av oss ville gå iväg på en promenad, slutade med att vi var borta en timme xD men skönt var det! 

Nu ligger alla tysta i lägenheten och typ sover så ska också sova nu, men vi hörs mer imorgon! ❤️Kommentarer
Postat av: Chris - westernryttare

Kul att ni är på läger :D

Svar: Jaaa! Det har varit grymt roligt!!! :D
Jossan-westerntjej

2014-06-17 @ 11:08:46
URL: http://chrissiep.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: