jojawestern.blogg.se

Sista dagen - TÄVLINGSDAGS

Sista dagen på lägret bestod av frukost, förberedelse inför tävling och lunch och sen tävling! 

Efter frukosten kom Helen och erbjöd en gratis behandling på Jack vilket var jättespännande att se och man lär dig alltid något! Hade inga planer på att tävla Jack så inga förberedelser för mig. Hade packat ihop det mesta av våra saker så det skulle bli lätt att packa när mamma kom vid lunch. 

Vi åt pyttipanna sista dagen och vi fick presentera varandra för att visa hur mycket vi lärt känna varandra under dagarna vilket var roligt!! 

Sen när de höll på att sadla på till tävlingen så fick jag erbjudande att tävla ett russ! Haha varför inte jag var äldst på lägret praktiskt taget och lånar en ponny och får börja tävla som "förryttare" innan alla andra skulle tävla. 

 Vi gick banan vilket var spännande och roligt! Sedan fick jag börja rida, gick jättebra, hade aldrig ridit ponnyn innan heller, jag hade inte tänkt tävla bara rida först eftersom ingen annan ville men vi fick bli bedömda ändå xD i gympaskor red jag i också xD 

Vi var 9 st som tävlade varav 6 st blev fjärdeplacerade. Jag kom 2 med 71.5 poäng efter en värdig vinnare ❤️ Red ärevarv och delade häst med vinnaren eftersom ägaren till russet ville rida ärevarvet själv såklart! 

Sen packade jag ihop allting och lastade Jack! Gick helt okej, jag är jättenöjd över hans insats ändå och min egna! 


Han var så nöjd att komma hem! Sen på kvällen upptäckte jag ett blåmärke på insidan av låret xD 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: