jojawestern.blogg.se

Dåligt

Det kommer vara dålig uppdatering här på bloggen så som det redan varit ett tag nu... Men Jack är frisk och igång nu men mycket händer utanför mitt hästliv också för ovanlighetens skull därav väldigt dålig uppdatering, jag försöker bara styra upp mitt liv för tillfället! Men just nu är det stressat inför skolan och tävlingar och allt... Vi åkte aldrig till Strängnäs som var tanken eftersom mamma bröt foten... Alla tävlingsplaner känns just nu väldigt långt borta. 

Men det var en liten uppdatering på läget men det lär inte komma något mer här på ett tag men hang on! 

Filmfredag

På fredagen så var det upp och iväg till stan för att handla presenter och sen iväg till stallet och ta hand om båda hästarna och även rida Jack. När Ellie och pappa var klara åkte vi hem, jag duschade och städade sen somnade jag och vaknade i tid med att våra kompisar kom över vid 20 över fem tiden. Vi hade massa filmer som var "'måsten" att se. Så vi började med att se frozen, spirited away, dead silence och Skattkammarplaneten. Sen vid tre tiden bestämde vi oss för att sova. Jag skulle upp och jobba klockan nio dagen efter men vi somnade inte förrän runt fyra. Smög upp och iväg tjugo i åtta sen. 

Jobbet var roligt och vi hade en jämn ström med kunder hela dagen! Fast när jag KLM hem var jag rejält trött och kände av sömnbristen men det var bara att åka till stallet och mocka och fixa, gick ut i hagen och kollade till hästarna också. Sen sov jag resten av kvällen praktiskt taget... 

Skriver mer om hur denna dag blir senare!

Valborg och 1 maj

Igår när det var valborgsmässoafton så blev det mysigt med familjen. Ingen utgång eftersom jag skulle upp idag och jobba från klockan nio så gick upp klockan sju och vi skjutsade Ellie till stallet innan vi åkte vidare till mitt jobb. Jobbdagen var jätterolig och mycket att göra :D fick skjuts hem av en arbetskollega jättegulligt :D nu har jag käkat lunch typ för att jag aldrig hann käka på jobbet för vi hade så mycket för oss men nu har jag haft lite familjetid också och ska nog upp och plugga lite nu :)