jojawestern.blogg.se

Pepp pepp

Mitt humör är verkligen inte stabilt på någon front vilket gör att jag kan vara sjukt deppig och ledsen till att 5 minuter senare hitta något att vara glad för men det går upp och ner lika fort minst 5 gånger per dag känns det som, olika humör helt enkelt. 

Av många anledningar har jag inte alls varit peppad att åka till stallet, Jack har bland annat varit skadad. Still is, eller inte direkt skadad men hans ena ben svullnar upp när jag rider... Jättekonstigt, så det, plus andra anledningar och mitt humör har gjort att Jack har satts lite på sidan men idag när jag träffade honom ändrades något och jag var lycklig hela tiden jag var i stallet! Jack kände det också och var lika positiv som jag! Tog ner honom i ridhuset och körde ett lätt pass. Jag ska börja köra några lätta pass så får vi se om det ger med sig eller om det blir värre om några dagar, då blir det att rådfråga veterinär. 

Jag kommer inte skriva så mycket om skolan eftersom den gör mig väldigt deppig och det finns så sjukt mycket press där så jag försöker glömma det så mycket som möjligt! 

Men nu är jag fylld av Jacks och min positivitet ikväll! ❤️


Ett nytt linne jag köpte i lördags, never never never give up! 


Espresso house varm vit choklad ❤️


Och ett givande citat så avslutar vi även detta inlägg! 

Have a great evening everybody ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: