jojawestern.blogg.se

Skadad

Dumma dumma!!! Idag när jag kom till Jack såg jag något sorts skav på svansroten, var nästan koda typ men spolade av det och kletade på massa helosan. Sen när jag borstar Jack så rycker han till varje gång jag borstar insidan av högerbenet så kollar och då har han värsta uppsvullanden och ett skrapsår... Kanske har han sparkat sig själv? Eller rykt ihop med dom andra? Oavsett så är jsg fruktansvärt trött på skador!! 


Såhär såg insidan av höger benet ut det är iaf på "låret" så förhoppningsvis inga skador på senor och leder som det troligen skulle ha blivit om det hade träffat längre ner... Spolade av det länge och gick ner i ridhuset och släppte honom och han haltade lätt... Mitt hjärta ❤️ Upp och spola ännu mer och sen vad mer kan man göra? Önska att det inte händer igen? Att ingenting mer händer? Suck, det blir vila för honom i några dagar och jag ska hålla koll på det och hälsan och hoppas att han inte får lymfangit!! 

Skolan orkar jag inte ens tänka på... Alldeles för mycket att göra och jag orkar inte. Hade sett framemot att rida och träna ännu mer men nehepp nu vilar vi lite till! För det har vi inte alls gjort i år... Eller? *ironi* 
Kommentarer
Postat av: Chris - westernryttare

Meh, klumpedumpen då! Nu får han hålla sig hel! Hoppas han blir bra snart.

Svar: Ja hoppas jag med <3
Jossan-westerntjej

2014-11-05 @ 22:26:44
URL: http://chrissiep.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: