jojawestern.blogg.se

vad händer?

Jodå alldeles för mycket men igår höll jag lektion för pappa, han fick prova rida både Queeni och Jack, när jag såg att Queeni började sura ihop så ville jag inte riskera att han flyger av eftersom hon inte heller har gått på ett bra tag, så då fick han lulla runt på Jack under tiden jag tränade Queeni en stund, han fick bara träna basic som att stanna, svänga osv. Stanna med sätet var tydligen väldigt svårt utan att ta i tyglarna så det ska vi öva på. Idag har han träningsvärk så ingen lektion idag men iadg ska båda hästarna ändå få röra på sig så jag tar de båda i ridhuset en stund. Tog faktiskt och släpade ut mig själv på en PW/intervallträning i 40 minuter, oj vilken dålig kondis man har fått då... Det ska det få bli en ändring på och samtidigt ska skolan klaras av och stallet ska skötas. Men det SKA gå på något sätt. 
 
Nu ska jag sätta mig med process skrivningen i marknadsföringen som ska lämnas in ikväll, sen blir det nog stallet och kvällsmys. 
 
Imorgon är det studiedag men inte blir det en lugn stund ändå. Jag ska iväg på ärenden redan klockan nio på morgonen och sen, ska jag plugga på engelskan och företagsredovisning. Sen blir det nog stallet och ridning. 
 
Have a Great day! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: