jojawestern.blogg.se

Underbar dag och WRAS SM

Har varit och umgåtts med lilla T och Nettan, så underbart trevliga och mysiga personer, tog med dem till mitt jobb där vi åt lunch och glass och bara umgicks idag. Såna dagar behövs!! 
 
Mamma bestämde sig imorse för att hon kunde följa med mig på WRAS SM, så nu har jag skickat in anmälan på det och betalat in, vi fick den sista stugan :D Det här SM:et påminner lite mer om en "vanligt" SM där man kvalar och sen rids det finaler. Så de klasser jag har anmält mig till är:
 
AQHA Ranch Riding Youth
AQHA Western Riding Youth
AQHA Trail Youth 
AQHA Western Horsemanship Youth
 

Sedan får vi se om vi ens tar oss till finalerna men vi får se, ser det mest som en vanlig tävling, men vi åker en tisdag kväll och så åker vi hem söndag förmiddag. Den här gången kanske jag har lite mer koll på läget och jag och mamma delar stuga själva så vi har liiiiiite mer plats att vara på, så kul att det är så många från klubben också som åker!! 
 
Jag har varit väldigt obeslutsam om jag skulle åka på WRAS SM:et eller Paint Championatet, för först kunde mamma inte följa med på WRAS och jag var inte så sugen på att köra 6 timmar själv och klara mig själv på en så stor tävling. Paintchampionet hade mamma kunnat följa med på, fått bensinpengar, mat o boende om hon hade jobbat på den tävlingen och jag fått tävla. Men det som vägde över till SM:et är att det är mitt sista ungdomsår så jag vill ut och testa våra vingar innan vi får alldeles för hård konkurrens som det kommer bli nästa år.... Kommer behöva riktig hårdträning i vinter om vi ska vara i form och klass med alla andra vuxna ekipage på nästa års SM. 
 
Men innan dess så har vi ett klubbmästerskap att se framemot!! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: