jojawestern.blogg.se

Dubbelt upp

Det är låg uppdatering här eftersom jag inte gör mycket med Jack och jag gör alldeles för mycket på dagarna.

Förra veckan var kaotisk...
Måndagen: upp 06.00 utsläpp av hästarna och ta hand om Jack, åka o jobba, sen tillbaka till Jack o mocka, sen hem o duscha innan jag åkte till en kompis på ljusparty hela kvällen.

Tisdagen: 04.45 ringde klockan och det var upp o släppa ut hästarna o mocka åt Jack innan jag började 07-15.30 den tillbaka till stallet o mocka o fixa sen hem till en kompis o byta om innan vi åkte på middag med stallgänget på kvällen.

Onsdag: 04.10 ringde klockan o upp o jobba 05-07 sen åkte jag o släppte ut hästarna o fixade med Jack, sen hem o duscha innan jag åkte tillbaka till jobbet vid 12 för att åka på julbord resten av dagen. 

Torsdag: upp vid 05.30 för att släppa ut hästarna o de vanliga rutinerna med Jack, sen jobba 09-14 och sen 14.30-21 på andra jobbet. Min kompis fick mocka åt Jack på eftermiddagen...

Fredag: upp vid 06.30 o åka till stallet för att ta hand om Jack, för en gång skull tog jag det lugnt i stallet sen åkte jag o käkade lunch med en kompis innan jag började jobba 14.30-21 igen. 

Lördagen: gick upp vid 06.30 igen för att hinna med Jack innan jag började jobbet 10-15, sen tillbaka till stallet o mocka o umgås med vännerna i stallet sen däcka hemma.

Söndagen: 06.00 ringde klockan för utsläpp och ta hand om Jack, sen hem o ta det lugnt innan jag åkte tillbaka till stallet o mockade sista gången. 

Denna vecka har jag försökt ta det lite lugnare på jobbfronten, men jobbade måndag o tisdag båda dagarna med dubbla jobb o hästen två ggr om dagen. I onsdags så var det ut o insläpp av hästar o däremellan veterinären med dastin o hänga med underbara vänner. Idag har jag inte gjort mycket, ut o insläpp av hästar, kollat på film o sovit däremellan sen ligger jag däckad i soffan idag också. 

Imorgon blir det städa som fan här hemma, ut o insläpp av hästar, göra lite fix i stan o stallet, städa bilen vill jag hinna med också. 
Pigg o glad...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: