jojawestern.blogg.se

Helgen

Fredagen började segt, var hemma från skolan pga förkylning men åkte in för ett betygssamtal i marknadsföringen, sen åkte jag till stallet, red Jack, gick asbra, mycket energi, och han går ute dynget runt nu, vilket känns toppen, men pigg och glad i ridningen. Åkte hem och segade, försökte plugga förbi huvudvärken vilket inte gick bra, var så jäkla otaggad på studentmiddag och skiva på kvällen, men sagt och gjort,  tog en dusch och piggnade till lite, hoppade i kläderna och åkte iväg på middagen, var där tidigt, minglade runt lite, drack champange innan middagen sen åt vi middag, var trevligt och god mat serverades. De bjöd även på vin till maten. Under middagens gång så delades det ut "klassens..." Vi fick jättefina band och ett diplom med motiveringen. Kunde verkligen inte gissa vad jag skulle bli. men jag blev Klassens blind-date, hahha  var så jäkla underbar motivering. Sen gled man runt lite innan festen drog igång. 
 
 Jag var själv inte så imponerad över musiken, men jag hade grymt roligt och gled runt mellan olika sällskap. Men vi kom hem vid halv tre, jag hade tröttnat efter ett tag och mitt huvud vägde alldeles för mycket så var nog inte så trevlig på slutet. Men pga förkylningen så kunde jag inte somna förrän halv fem, vaknade flera gånger under natten och gick upp sju och duschade, då hade huset redan börjat röra sig och de andra hade gått upp. Men alla var sjukt sega och det blev inte mycket gjort. Gick och väntade på ett sms som kom mitt på dagen och det var bara att fixa det sista och åka in till norrtälje och ta bussen därifrån. Vi glömde bort tiden för vi hade det så trevligt och mysigt vilket gjorde att jag tog bussen hem 23.54 och låg i sängen vid 01.30. Suck vad jag var trött, vaknade till vid 8 men somnade sedan om till halv tolv. Åkte till stallet med fruktansvärd huvudvärk och longerade honom över bommar och han var jätteduktig, jag börjar kunna reglera hans steg och tempo så ibland tog han två steg mellan bommarna och ibland 1. Gled runt lite barbacka sedan <3  Sorgligt att åka till stallet när shettisarna saknades <3 
 
 
Idag är ytterligare en dag och jag är otroligt seg och huvudvärk, så ska ta mig igenom den här dagen på något sätt. En lektion kvar typ. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: