jojawestern.blogg.se

STUDENTEN

Så jag kan ju börja med att säga att den dagen var helt fantastisk! Men jag ska gå tillbaka och berätta lite vad vi gjorde veckan innan. Alltså där jag slutade blogga senast. På tisdagen hade vi klassträff i parken och myste, sen blev det lastträning med Jack. 

På onsdagen så var det skola som gällde, det var studentfotografering, kändes otroligt konstigt att hoppa i klänning på morgonen och köra till skolan. Andra stora händelsen på dagen var studentlunchen. Mysigt och fint ordnat. Jack och jag tränade sen lite bommar i ridhuset vilket gick bra. 
Torsdagen var vi lediga på, men klassen träffades hemma hos Emma vid lunchtid för att måla lakana till flaket och vi blev otroligt nöjda med citaten! Men som fotade jag bara det bästa ;) 

Innan jag åkte till Emma så hade jag ridit lektion för Carro och det gick super, tränade mycket horsemanship inför tävlingen. Och hon hittade även fler knappar på min sits som vi ska jobba med. 

FREDAGEN, dagen med stort D, för vi tar studenten! Började dagen med att befinna mig i parken klockan 7 och dricka champagne med klassen, blev lite starkare saker av några vänner men det tackade jag inte nej till. Sen vandrade vi upp till skolan, åt frukost med alla treor på ekonomiprogrammet. Lärarna höll tal osv. Mitt i allt tog alla en sväng till aulan för att lyssna på rektorn och musik. Innan vi gick tillbaka och fick rosor och de diplomerade gymnasieekonomerna fick diplom. Härmed är jag även en diplomerad gymnasieekonom! Vi skickade även runt mössorna och alla fick skriva i dom. Jätteroligt att läsa allas fina kommentarer! Sen samlades ALLA treor vid huvudentrén för utspringet!! Som jag har längtat! Tog ett tag innan jag hittade min familj och vänner, men åhh vilken känsla det var att få springa ut till dom! 


Åka flaket var bland det roligaste jag har gjort!! Stod självklart längst in vid högtalarna ❤️ efter att ha minglat runt och åkt flak och allt så åkte vi hem, jag åkte med min syster, hem och duschade, bytte klänning och bättrade på sminket sen var jag redo! Våra vänner som dök upp var helt underbara!!! Älskar alla som varit med och förgyllt denna dag! Åt supergod middag som vi beställt och hade det trevligt! ❤️ tanken var att hänga med teknikarna ut på kvällen på Mobergs, men jag ångrade mig, dels var jag lagom packad och höll på att somna när killarna spelade på gitarren, plus att jag inte kände att jag fick helhjärtat in i festandet, därför stannade jag hemma på kvällen. Kunde inte ha gjort ett bättre val!!  var fräsch i huvudet till tävlingen dagen efter! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: