jojawestern.blogg.se

Nytorp

Trailträning stod på söndagens schema, var i stallet vid nio och mockade och fixade allting, plus att jag gick ner och städade ur släpet lite och tvättade av det värsta på väggarna, sen tog jag in Jack och borstade, såklart var han riktigt lerig men det var torrt så var mest och sopa av och se till att han inte var grå :P sen broddade jag ur, var en brodd som var för rund, så fick inget grepp runt den så den fick sitta i. sen satte jag på skydden och Chris kom så kopplade vi på släpet, lastade in grejerna och lastade Jack, han var lite skeptisk mot släpet men tog inte så lång stund ändå att lasta och jag kunde skicka in honom med lite övertalning, när vi rullat ett tag kände man att han slappnade av igen. 
 
Väl där fick han stå kvar en stund och vi kollade in banan och träffade alla andra människor, sen tog jag ut honom och ledde runt honom så han fick kolla in ridhuset. Vad härligt och ljust det var! :D 
 
sadlade på efter ett tag och red fram honom, han var ganska fin även om det gick lite fort, och min energi var alldeles för hög för att det skulle vara möjligt för oss att göra en snygg avsaktning galopp-jog. Men mönstret kändes helt ok, dock fick vi inte gå på bron för en jäkla brodd satt kvar :( Så sur över att jag inte fick ur den men men det får lösas senare. 
 
Så härligt att umgås med ett så härligt gäng med både Elin och hennes Alice och så bästa chaffisen Chris! Jack fick en liten hage medan vi fikade och pratade häst, så fick han stå naken en stund iaf. Sen ville han inte riktigt åka hem, vi måste träna på att lasta och åka iväg igen. Men det var en riktigt härlig dag! Sen hem och duschade och sov ungefär. 
 
 
Han har hyfsad koll på vart kameran befinner sig! 

Kommentarer
Postat av: Chrissie P

Lasta, åk typ till mitt stall, lasta ur, lasta i, på hem o börja om igen. Typ nått sånt :) behöver ju inte åka långt bara han lär sig att gå på o av hela tiden. Annars står han ju snällt där i :)

Såg jättefint ut när ni red :)

Svar: Tack så mycket! :) åhh det var ju smart! :D
Jossan-westerntjej

2015-03-09 @ 13:29:48
URL: http://chrissiep.blogg.se/
Postat av: Elin

Tänkte ge samma tips som Chris. Åk kortare sträckor så att det blir vardagsmat.

Så kul att ni kom på besök! Ni är så duktiga :D

Svar: Tack så jättemycket!! Det ska Jag göra! Tack själv för att vi fick komma! :D ni med!!
Jossan-westerntjej

2015-03-10 @ 15:23:36
URL: http://beautyalices.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: