jojawestern.blogg.se

Söndagen

I söndags åkte jag och ellie till stallet vid 11, och jag städade stallet och Ellie mockade och fixade, sen styrde vi bilen hem till Nettan, de var så himla underbara! Hon hade köpt en av våra träningsloggar så jag åkte dit och lämnade den och passade på att hälsa på dom, lilla Tindra var så rolig att umgås med och vi hälsade på deras hästar och sen gick vi in och åt lunch och umgicks, körde lite ryttarträning, rullade in Tindra i en yogamatta och lyfte upp henne och körde bicepscurls XD Blev en hel del skratt och var så lätt att umgås med. 
 
Måndags var första skoldagen efter lovet och den dagen var seg och sen åkte jag till stallet och mockade innan jag satt barnvakt två timmar för en riktigt söööt unge *.* åkte tillbaka till stallet och red efter det och det gick helt okej så jag är nöjd, red Queeni lite efteråt för att böja för benen. 
 
Idag är det tisdag och skoldagen lär vara seg och sen åker jag faktiskt hem innan jag åker till stallet på kvällen och rider med Tuula och B-U. Ska bli så kul! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: