jojawestern.blogg.se

Två av de finaste jag vet

Min syster och hennes Julia, jag älskar att se henne rida Julia då det alltid ser harmoniskt ut, hon har lyckats otroligt mycket med henne, från nervvrak till en såååå mycket coolare häst, även utbildat henne inom dressyren och i vanlig hantering så som att inte trängas, att inte hugga efter någon, eller när man håller på med sadeln osv. 
 
Jag har sett deras utveckling även om jag vet att det är svårt att själv se den, det är sån glädje, harmoni och kärlek mellan dom och tittar man noga så har man sett exakt hur hårt de har jobbat för det. Ni som bara sett ekipaget på tävling har inte ens sett en tiondel vad de kan göra!! 
 
Jag är så glad att Ellie fick rida henne igår, och ärligt trodde jag inte att Julia så snabbt skulle förstå och ramla in i deras harmoni som de en gång hade. Hon har inte blivit riden på samma sätt sedan Ellie slutade och ändå så var Julia direkt sitt gamla jag när Ellie började pyssla med henne. 
 
Jag är helt förundrad över hur duktiga dom är tillsammans och hoppas att tiden en dag ska räcka till så de kan vara tillsammans igen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: