jojawestern.blogg.se

Sååååå.....

Det ekar tyst och tomt här eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Jack har varit så otroligt rastlös att jag trodde han skulle gå i taket flera gånger. De senaste dagarna har han iaf fått gå i en liten sjukhage och jag är nöjd över att svullnaden på benen har lagt sig men även att han klarar av att gå helt själv i en hage på andra sidan stora vägen. Han äter metacam och imorgon är det sista kuren han får och sen får vi hoppas att han mår bra. 
 
Hältan har försvunnit när han går på rakt spår och hela han är för övrigt superpigg. Han har markerat förut lite i backar och när han måste svänga runt på det benet men vi får se. Imorgon ska han få släppas i småttingarnas hage som går bredvid de andras så jag hoppas att han inte springer vanvettigt.... Han har ju inte mycket självbevarelsedrift min lilla herre. 
 
Det är ungefär uppdateringen för tillfället hos Jack. För mig, jag försöker låtsats att jag inte är sjuk och jag jobbar på mejeriet, på statoil, på montessoriskolan och på måndag ska jag prova ännu ett jobb. Det blir spännande att se hur det här artar sig.... Jag behöver verkligen alla pengar jag kan få, och jag kämpar med att jobba av hyran på Jack genom att ta massor av in och utsläpp men det tär lite på en själv när det är tidiga morgonar i stallet och jobb där innan man åker till nästa jobb osv. Fredagen blir spännande för jag börjar med utsläppet, sen jobbar jag på skolan 07.30-16.00 och jag börjar 16.30 på statoil fram till 21.00 så jag hoppas jag orkar med det :P mamma fick ta mitt insläpp den dagen. Jag är så tacksam över att hon hjälper till såå gott det går i stallet. 
 
Aja både jag och Jack kämpar på och vi håller tummarna att det går på rätt väg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: