jojawestern.blogg.se

No Problem Show

Igår åkte vi och tävlade hos Stockholms westernryttare i Bålsta. Tanken med denna tävling var bara för Jack att gå in utan krav och bara leka av sig. Jag ville avsluta tävlingssäsongen med en kravlös tävling. Lastningen har gått sådär till o från SM så jag var lite skeptisk när vi lastade 20 över 6 på morgonen. Men jag höll mig lugn o han gick in på 2 minuter så jag är nöjd. Jag körde hela vägen dit, första gången jag kör släp länge, har Max kört en timme bara på vägar jag kan, men nu var det okända vägar och en bit att åka men det gick jättebra faktiskt!! Är jättenöjd! Kom dit och startanmälde medan mamma lastade ur Jack. 

Skulle starta i första klassen trail open, mönstret i sig var relativt lätt, det enda var att det blev väldigt trångt i det lilla ridhuset. 


Jag var helt mållös efter den rundan!!!! Jack hade gått in o levererat så jäkla bra!!! Gjort hela mönstret lugnt o fokuserat trots att det var första klassen för dagen! Vi VANN den klassen med hela 70 poäng!!! Trots en break of gate i första galoppen! Startnr 22. Hahah hon som kom 2a hade startnr 24..... Jag gick fram när jag hörde det numret för jag hade 24 på SM xD 


En liten väntan inför horsemanshipen 
Mönstret var ganska generöst över hela ridhuset, däremot stannade Jack o lättade på trycket precis innan ryggningen. Typiskt.... Men mönstret i sig är jag nöjd med, det blev bra övergångar och jag kände att jag satt bra hela mönstret! Railworken var fantastisk!!! Han drog inte en enda gång trots tunga hästar som sprang om. Vi landade på en score på 85 och fick VG+ och VANN den klassen också!!!! Fy i helvete vad bra det kändes! 

En reiningklass i mellan så ett snabbt ombyte för både mig och Jack så var vi redo för ranch riding! Dagens sista klass! 
Mönstret kändes sådär, han drog mestadels tycker jag.... Men mamma sa att det såg bra ut. 

Sidepassen och spinnen kan han sååååå mycket bättre än vad han visade upp och bytet gjorde han tyvärr slängigt och fort.... Tycker jag. Domaren gillade honom! 

Vi VANN ranch ridingen också med hela 73.5 poäng!!!! Helt sjuuuuuukt! Det var dock dagens sämsta ritt enligt mig.... 

Gick sedan och plockade av all utrustning och lastade min fina hjälte ❤️ han ville åka hem så det var inga problem att lasta! Kafeterian hade ingen mat kvar så vi åkte vidare till en mack o köpte mat. 

Jag generellt sätt är helt salig över den tävlingsdagen!!! Han levererade på topp på alla sätt! Det var en trevlig tävling som hade en hyfsat kort tävlingsdag! Jag träffade många vänner och framförallt en som jag inte träffat på flera år, jättekul att hon kom 2 efter mig i både horsemanshipen och ranch ridingen! Sen såklart träffade jag Rebecka och Fredrik, så kul att se dem utvecklas hela tiden!!! Stort grattis till era resultat! ❤️ 

Det här var första tävlingen som Jack har lyckats få med sig vinst i ALLA klasser ❤️ däremot fotade jag ingenting men känslan i klasserna var helt fantastisk!! Sen att vi vann också var helt otroligt! 


Min hjälte ❤️ Ellie fotade i lördags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: