jojawestern.blogg.se

Shullahopp

Imorgon rullar vi till Axevalla för western SM 2015, jag kommer ställa upp i fyra kvalklasser och sen får vi se om vi tar oss till någon final, det skulle ju vara grymt roligt men det är otroligt hård konkurrens så vi får se! Jag vill ha bra ritter i kvalklasserna så det känns bra iaf! 

ALL BREED Versatile horse open: bytte till mig den här klassen lite hastigt, detta är en vuxenklass som vi ska försöka gå in i och ha roligt, försöka få till ett snyggt mönster iaf.


AQHA Western horsemanship youth: jag vill definitivt få till ett bra mönster med ett snyggt byte, det är svårt att säga hur tight de kommer sätta konerna, men förhoppningsvis så kan vi ta oss runt utan att skämma ut oss.
AQHA Trail youth: mönstret är svårt o det kommer bli trångt, men momenten tror jag vi har kläm på, han ska gå över bron o genom grinden utan tvekan!! 
AQHA ranch riding youth: ett mönster som vi har ridit förut, om det känns rätt så kommer jag försöka öka galoppen mer för att det ska bli bättre!! Vill få till snygga spins o sidepass för det kan han! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: