jojawestern.blogg.se

Score Sheets från AWG

Nu lite sent, men har tagit mig en ordentlig titt på score sheetsen och analyserat så tänkte skriva ner det här. 
 
Freestyle reining C: Vi fick -1 på vänsterspinnen vilket jag förstår då han inte riktigt stod stilla, vi fick 0 på båda bytena vilket var jättekul! -1/2 på de två första stopparna och även på volterna och övergångarna. Men vi fick +1 för "konstnärligt" utförande. Avslutade på en score på 68.5 som var 2.5 poäng mer än den som kom trea. 
 
Western riding C: Vi fick -1/2 på bommen, serpentiner, galoppen, båda bytena och traven, även straffpoäng -1/2 på bommen, och ett straffpoäng på ett byte. Men vi fick iaf en 0 på stopp och ryggningen. Vi slutade på en score på 65, endast 1/2 poäng ifrån tvåan. Fick även kommentar att det var dålig samling, och att jag hade för hög o hård hand. 
 
Western Horsemanship C: Vi fick Check på första galoppen, stopp och spinnen, resten fick vi streck över. Slutade på en score på 70 poäng, och kommentaren att jag hade något för hög o hård hand. 5 poäng ifrån den sjätte placerade. 
 
Trail C: Vi fick nollor på de flesta momenten i trailen faktiskt men sen var det ju alla islag som räknas som straffpoäng... Vi slutade med 14 straffpoäng fördelat på 5 av 9 moment. Nollade på skrittbommarna, båda joggbommarna, jogg in i (jag vet inte vad  det är hon har skrivit i protokollet XD) ryggningen, grinden och bron. Vi fick -1/2 på joggbommarna och galoppen. Avslutade på en ynka score på 55, och en sjätte plats, vi måste lära oss att inte slå i, eftersom det är det vi förlorar otroligt mycket på. 1 poäng ifrån sjuan. 
 
Ranch riding C: Vi nollade på exakt alla moment utan straffpoäng förutom bytet vilket är väldigt förståeligt XD hahah det var verkligen inte snyggt XD då fick vi -1, men vi slutade på en score på 69!!!! 1/2 poäng ifrån trean. 
 
Scoren säger en sak, och känslan en sak, ibland stämmer de överens ibland inte, men jag är iaf otroligt nöjd över Jacks prestationer på AWG och är väldigt nöjd i det stora hela!! 

Kommentarer
Postat av: Chrissie P

Ni va superduktiga :) Helt rätt, känslan säger det mesta. Så så länge man är nöjd så är det det som räknas :)

Svar: Tack så mycket!! :)
Jossan-westerntjej

2015-09-21 @ 20:54:05
URL: http://chrissiep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: