jojawestern.blogg.se

2 dagar

God förmiddag på er!
Vi börjar med gårdagen. Klockan ringde 06.40 och jag åkte in till Norrtälje för lite ärenden, sen kände jag för att åka till Jack, borstade länge på honom och gosade innan vi gick ner till ridhuset i vanlig grimma och grimskaft, sedan knöt jag bara grimskaftet runt halsen och red. VILKA SNYGGA SERPENTINBÅGAR HAN GJORDE! Han var jätteduktig och böjde sig fint runt mina ben. Vi jobbar mestadels i skritt fortfarande och där är han absolut klockren tycker jag. Så fantastisk häst jag har som älskar att jobba!

Kom hem och åt frukost vid 10 sen hälsade vi på mina svärföräldrar och fikade några timmar innan vi vände hemåt och vilade ett tag, han fick ju äntligen vara ledig igår. Sen åkte vi in och åt middag med en vän till oss och snackade skit i några timmar innan vi avslutade kvällen hos mina föräldrar.

Idag ringde klockan 05.00 och jag åkte till stallet och släppte ut hästarna, Jack var nöjd idag att vara inne en stund och medan vi höll på att pyssla så kom Lena och tog hand om Festis, jag och Jack kom ner till ridhuset lite innan, även denna gång i bara halsring/grimskaftet. Han imponerade på mig även idag och skötte sig galant trots också att Festis kom ner.

Hade en ordentligt mysig morgon tillsammans med Jack och massor av prat med Lena! Så mysigt! Åkte hem vid 9 igen och åt frukost sen gick jag och lade mig hos min man ett tag igen, han jobbar natt ikväll så han snurrar på dygnet nu.

Resten av dagen blir nog otroligt lugn och skön med småpyssel. Vet inte varför jag har fått för mig nu att rida Jack i halsring men det går förbannat bra!! Tyvärr tog jag ingen bild eftersom jag ville fokusera fullt på Jacks arbete än att få en bra bild...

Ha en fantastiskt solig dag idag trots kylan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: