jojawestern.blogg.se

Promenad

Idag tog jag och Jack oss en promenad i solen, även om det var otroligt halt ute, var väldigt glad över att han hade sina broddar. Vi pysslade en stund också sen tog jag tag i min utrustning, har varit otroligt dålig på att smörja utrustningen.

Jag tänkte att när Jack var skadad så skullr jag ha massa tid över att putsa på utrustningen men det har fortfarande inte blivit av... Det blev lite väl jobbigt att plocka fram westernsadeln och tävlingstränset för att putsa det, därför drog jag väl ut på det så länge... Ja, jag är lite konstig på det sättet, men det kändes lite deprimerande.

Idag blev det iaf gjort, jag tog alla träns och tyglar jag hittade, både westernsadeln och hoppsadeln och lädergrimman. Det tog sin stund och allt var verkligen inte top notch men det kommer väl... Tänker iaf smörja in westernsadeln en eller två omgångar till innan jag tänker använda den på Jack. Inte för att det riktigt behövs men jag inbillar mig att det är någorlunda bra att mjuka upp lädret eftersom sadeln inte är använd på över ett år.

Sen är det otroligt jobbigt att veta att jag inte kan rida Jack snart pga operationen, så jag tar till vara på varje stund med Jack nu. Har inte riktigt kommit på en lösning med det än men vi får se, vill ju gärna att Jack ska röra på sig även fast jag inte kan.

För övrigt har det varit ganska mycket i huvudet men nu börjar det lugna ner sig någorlunda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: