jojawestern.blogg.se

Uteritt

Idag åkte jag in till Ellies jobb för att boka tid och även fixa lite linsvätska. Som för övrigt står nu kvar i hallen sedan jag kom hem igen.

Åkte också till mitt jobb för att meddela att operationen inte blir av. Sjukhuset ringde mig, nej, de ringde Lars för att de tydligen inte hade mitt nummer men de hade min sambos nummer.... Men iaf så meddelade de att det tyvärr inte skulle bli en operation eftersom det fanns mer akuta patienter under jul och nyår så de behövde min operationstid. Sen frågade de också efter mitt nummer. Lagom irriterande på det om man säger så.

Åkte sedan vidare till Jack, fick då reda på att det håller på att fixas och lägga om ridhusunderlaget så det är stängt i några dagar. Valde ändå att rida Jack ute då, på med tränsbett och hoppsadeln bara, han var riktigt spänd de första 15 minutrarna men sen lugnade han ner sig och blev riktigt fin. Tog en 40-50 minuter längs banvallen bara. Andra gången vi rider ute sedan skadan så han skötte sig exemplariskt ändå trots att det var isigt.

När Jack sedan var utsläppt i hagen så fixade jag klart i stallet och sedan smorde jag westernsadeln en gång till innan jag styrde bilen hemåt igen.

Fixade lite lunch och glodde på tv en stund och nu bara vila ett tag.

Resten av dagen blir lugn, någon gång denna vecka ska jag försöka göra en ordentlig städning av huset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: