jojawestern.blogg.se

Det var längesedan nu

Hej på er!
Det var ett bra tag sedan nu och mycket har hänt på alla olika fronter i livet. Vi börjar med Jack.

Vi har hunnit varit inne många gånger på kliniken med Jack, varannan gång röntgen och skoning och varannan gång endast skoning. Prognosen ser någorlunda bra ut än så länge, frakturen kanske aldrig läker men däremot kan det bildas bindväv som håller ihop hoven istället. Han kommer troligen bli ridbar igen men inte en tävlingshäst. I nuläget så skrittar han ca 30 minuter med lite trav på raka spår på mjukt o plant underlag.

Han är otroligt pigg och glad vilket märks tydligt på honom, han rids för tillfället i repgrimma eller träns barbacka. Jag trodde att han skulle gå i luften när jag fick börja skritta honom igen och visserligen var det som att sitta på en tickande bomb men det gick jättebra, inga stora bocksprång eller sken. Bara lite glädjeskutt o spring.

Första gången uppsuttet på nästan 1 år
Ganska snygg i kroppen för att ha stått i 1 år

Jag är för tillfället sjukskriven från mitt jobb, och jag har åkt in och ut från sjukhus, akuten och allt vad det heter. Det har varit ultraljud och magnetröntgen men de kan ännu inte fastställa vad som har orsakat de ursprungliga buksmärtorna. Jag får inte jobba eller lyfta eller jobba särskilt hårt med kroppen fysiskt över huvudtaget så stallet har blivit lidande. Jag får vara där och pyssla med Jack men inte mocka och fixa allt runt omkring.
Egentligen får jag inte rida heller men jag menar, han har precis fått godkännande att ridas och det är ju inte så mycket...! Man måste läka själen likaväl som kroppen.

I somras fick jag ett snabbt erbjudande om att hyra en lägenhet som jag snabbt nappade på, så flytta hemifrån hände också i somras. Underbart skönt och jätteroligt.

Sen har jag även träffat en kärlek, manlig sådan på två ben. Det skedde ganska så plötsligt och oväntat men det känns toppen! Så än så länge fungerar mitt liv någorlunda. Så snart blir vi även sambos, vilket enligt många är alldeles för snart men man måste också våga ta risker i livet och tänka någorlunda smart. Vi sparar in en hel del pengar på att göra det också och det känns ju väldigt bra än så länge så varför inte liksom?

Det var en kort resumé vad som har hänt detta år sedan det senaste inlägget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: