jojawestern.blogg.se

Fantastiska Jack

Idag stod det lite småsaker på agendan, jag skulle fixa med papper till försäkringskassan, jag skulle även rasta Jennys hund Nellie och sen hoppades jag på att orka med att rida Jack innan jag åkte hem.

Dagen började sådär vid 11 åkte till jobbet och lånade kopiatorn sedan vidare till försäkringskassan för att lämna in brevet. Från försäkringskassan till bilen hostade jag konstant och höll på att få upp frukosten. Var helt skakis och fick sitta i bilen ett tag innan jag kunde köra vidare till Färsna för att gå med Nellie. Vi gick en 20-30 minuter sen var jag tvungen att pausa i soffan ett tag och gosade tillsammans med Nellie.

Vid halv 1 så åkte jag till Jack, hade en mysig stund i stallet med gos och borstning, sen lade jag på hoppsadeln och tog tränsbettet, även hjälmen åkte på. Jag valde att skritta honom ute för första gången sedan skadan, en tur genom Nånö by kändes lagom passande.

Jag är helt chockad, Jack var så lugn, trots möte av både cykel och bil bakifrån och ihopplock av en studsmatta. Inget hoppande eller upprördhet! Han blev lite ivrig på vägen hem men lugnande sig fort.

Jag är supernöjd med Jacks lilla tur idag, han visade verkligen sin bästa sida!

Efter stallet så var det raka spåret hem, så nu har jag landat i soffan med en stor kopp te och ätit lite lunch. Nu väntar jag på att mannen ska sluta så att jag kan få någon att mysa med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: