jojawestern.blogg.se

Sadel

I tisdags gjorde Jack sin comeback och fick ridas med sadel för första gången sedan skadan. Hade visserligen endast hoppsadeln på och tränsbettet men man märkte hur lycklig han var. Han var så pigg och framåt med en sådan arbetsvillighet som jag aldrig har sett förut. Endast skritt och trav men Jack var överlycklig och jag älskade att få sitta i sadeln på honom igen. Så vi båda strålade den dagen och var fantastiskt lyckliga.

Resterande av veckan efter Umeå har gått åt till att packa ihop lägenheten, och igår gick sista flyttlasset med alla möbler ut till Bergshamra.

Sedan i torsdags har jag och Ellie bott i Malsta och hjälpt till som vanligt med gården här. Så jag pendlade mellan att vara i Malsta, lägenheten och Bergshamra.

Idag har jag och Ellie varit sjukt duktiga och städat hela lägenheten från golv till tak, det tog några timmar men vi är sjukt nöjda med resultatet.

Snart flyttar vi från Malsta för den här gången så vi har städat här också, endast stall och hästarna kvar att fixa. Sedan styr jag vägen mot Bergshamra och min underbara sambo ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: