jojawestern.blogg.se

Såååå nöjd

Det har varit några sega dagar nu när man inte har orkat någonting så har fokuserat på jobbet och åkt till Jack och pysslat med honom bara, trots att han är rund som en boll... 


Men idag kom Lars hem vid halv 7 på morgonen och efter det somnade jag inte riktigt om så då bestämde jag mig för att åka till stallet istället för att ligga kvar o bli seg o vänta tills att klockan ringer. Ringde o väckte Ellie på vägen in och hämtade upp henne så åkte vi till stallet. 

Hade bestämt mig för att rida ut eftersom det var lagom svalt ute så drog med Ellie ut för att visa med klätterbacken som jag inte hittade till som visade sig inte alls vara svår att hitta. Jag tog hoppsadeln och tränsbettet idag och Jack var riktigt pigg och glad, första vändan upp för backen höll jag på att glida av, den är sjukt brant, andra gången galopperade jag och Jack uppför villet var sjukt häftigt. Haha tredje gången upp galopperade Ellie först och Jack ville promt med och det enda jag tänkte på var "jag kommer glida av" när han satte iväg och så blundade jag för grenarna och höll i mig typ. Men det gick bra ändå hahah. Sen blev det några skrittvändor till i backen men det var sjukt kul och dom blev rejält svettiga. Ett sjukt bra pass och jag höll på att skratta så jag ramlade av hästen! 

När vi kom tillbaka fick hästarna en ordentligt dusch och lite mat, sen får Jack vara inne och vila några timmar. 

Nu är jag hemma, mannen sover såklart fortfarande efter nattjobb och jag funderar på att duscha och småstäda lite och göra mat innan jag ska iväg o jobba kl 16. 

Helt galet vad jag är nöjd med Jack idag, imorgon blir nog en lugn tur kanske genom Färsna då och sträcka på musklerna efter idag, sen på det på tisdag och klättra igen, och onsdag ett pass i ridhuset, torsdag ett konditionspass ute förhoppningsvis. Sen är jag SÄMST på att hålla min planering men vi får se. 


En riktigt nöjd häst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: