jojawestern.blogg.se

Hmm

Det här med att blogga är ju svårt.... Mitt liv rullar väl på, väntar på operation och ringer sjukhuset stup i ett för att tjata lite. Försöker rida när jag kan som vanligt, i förrgår var Jack oren så han fick stå med back on track täcket på under natten eftersom det inte var något i hoven eller benet men får se om det blir någon förbättring. - det skrev jag förra veckan, resterande dagar har varit sådär, jag har varit väldigt låg men jag var ute och tog en promenad   med Jack så han fick röra på sig. I förrgår hade han stått i 5 dagar sedan promenaden och solen lyste, snön glittrade på marken och banvallen var inte plogad. Sadlade på och red ut. Så otroligt mysigt, Jack fick gå i snön och mysa och vi båda njöt  väldigt mycket. Tyvärr tog jag ingen bild, fokuserade mer på att ha mysigt med Jack. 


Igår valde jag att lägga på westernsadeln för första gången sedan han skadades 2015. Tog stångbettet också och så ner till ridhuset, tjoho vilken fart det var på honom, han inte mer än att landa i sadeln innan han kastade med huvudet och dansade runt på stället. Blev en hel del tänk för hans huvud när jag satte honom i lite arbete, han var så otroligt nöjd med att gå på stångbett och westernsadel igen. Jag får en känsla av att han känner igen det.... I alla fall så skötte han sig jättebra trots att han var så lycklig! sen åkte jag hem till Ellie och pratade och tittade på film innan vi rörde oss in till norrtälje för födelsedagsfirande för resten av kvällen. Hade så fruktansvärt ont redan innan vi åkte så jag vart inget bra sällskap.... men men tanken som räknas. 


Idag blir det att ligga kvar i sängen och återställa kroppen någorlunda... Hade ont imorse också när jag vaknade... Får se när det tänkte släppa..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: