jojawestern.blogg.se

Knivsta-Uppsala

Igår började morgonen med väckarklockan på 06.30 då var det upp och göra sig i ordning och fixa frukost, sen gick sambon upp och vi åt frukost tillsammans sen blev det iväg med båda våra bilar in till Norrtälje, jag hämtade Jenny och ena dottern.


Efter det mötte vi upp pappa med Ellies bil, sen rullade vi i samlad trupp ut till Knivsta där det skulle meckas med bilar. Under tiden åkte jag, Jenny och Bella in till Uppsala, käkade brunch på Ikea innan vi åkte till hööks. Hade kikat på två täcken, ett 100 g innetäcke med glansig yta så spånet inte fastnar och ett 100 g utetäcke som bara är att kasta över innetäcket. Täckena samanlagt gick på 2200kr så det var denna månad.... Nu blir det till att äta nudlar resten av månaden.

Tillbaka i Knivsta så bytte vi bil och pappa körde hem tjejerna med den färdigmeckade bilen. Resten av dagen förflöt i ett töcken, jag hängde inte alls med på vad som hände, jag frös, var trött, hade ont och ville hem så satt mest på fyrhjulingen och längtade hem, hjälpte till att googla lite saker också. 

Vi kom hem vid halv åtta på kvällen och jag däckade på en gång.

Idag gör allt ont men ska försöka ta mig ut till Jack och byta täcken tänkte jag. Det är väl det som står på agendan. 


Morgonen var otroligt vacker i Norrtälje
Så är det ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: