jojawestern.blogg.se

Back on track

Sådär ja, long time no see, och det har hänt en del sedan sist. Jag är helt klart på bättringsvägen och jobbar nu 50% och är 50% sjukskriven. 


Jack har flyttat tillbaka till Nånö och är under igångsättning mer seriöst nu med bättre träningsmöjligheter. 

Igår red jag och Jenny ut och Jack var så otroligt lugn, inga problem alls och på lång avslappnad tygel. En galopp tog vi på vägen hem, Jack galopperade sakta och fint med Amigo kunde inte galoppera då så då fick Jack öka och det gjorde han fint, sen gjorde han också en fin avsaktning utan att sticka iväg! Jag är jättenöjd med honom då det ju har varit problem till och från att rida ut på honom. Framförallt med andra. 

Idag började dagen tidigt med besök på sjukhuset, sen åkte jag till Jack och red ut honom själv på bosalen och det gick jättebra! Sen åkte jag och fikade med min man när han hade lite tid på jobbet, åkte och slängde saker på Görla, hem och tvätta kläder, klippa gräsmattan, in och handla och hem igen och byta tvättmaskin, sätta igång torktumlaren, och NU börjar jag ta det lugnt, behöver egentligen damma och dammsuga här hemma med det kanske får vänta tills imorgon. 

Imorgon jobbar jag 17.30-22.30 så jag hinner en del innan dess. Jack ska ridas och jag ska fortsätta tvätta lite kläder och försöka städa. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: