jojawestern.blogg.se

Lastning och uteritt

Igår var tanken att åka till Jack på morgonen och sedan jobba 12-16 men på morgonen mådde jag jättedåligt och hade ont i magen så var kvar hemma tills jag skulle jobba och tog mig igenom jobbdagen. 


Sen åkte jag till Jack och drog fram släpet, ville checka av att han går in i släpet nu när han har åkt lastbil i ett halvår. Kanske inte borde säga det men blev riktigt förvånad att han gick rakt in i släpet utan problem, testade några gånger och sen testade jag även step up:en som vi har på släpet och efter att jag visade att det gick att kliva upp på den så gick han in själv. Jättekul att det satt kvar i honom! 

Sen efter stallet så fick min bil lite kärlek och blev tvättad och städad ordentligt, slarvat med det ett tag nu, så skönt att sitta i en fräsch bil igen. 

Blev en kväll ensam hemma eftersom mannen min jobbade natt och började ungefär när jag slutade. 
God middag och eget lördagsmys, idag gick jag upp och åkte till stallet vid 8.30, red ut en sväng runt Färsna i bosalen. Lite tittig och inte helt villig att gå förbi geten men annars gick det bra med lite övertalning! 

Idag jobbar jag 16-21 så lite fix nu innan jobbet. Imorgon är vi båda lediga och ska hinna med att träffa bådas föräldrar, hinna med Jack och även ta en titt på släpet hur skitigt det är och vad som behöver smörjas och fixas, även handling inför veckan står på schemat imorgon! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: