jojawestern.blogg.se

Segis

Hejhopp! 

Jag ska erkänna att jag är en riktig segis på morgonen och även en hel dag om jag inte har saker att göra. Igår till exempel så låg jag i sängen till klockan tio, åkte in till vc och lade om såret vid 11 sen småstädade jag och fixade men på kvällen när vi skulle sova var jag så rastlös, kunde inte ligga kvar i sängen, jag höll på att bli tokig av rastlösheten. 

Så idag var tanken att gå upp tidigare men det hände visst inte.... Men efter frukosten och småfix hemma så gick jag ut i 45 minuter på en promenad, märker att min kropp inte är van vid att gå så länge längre, rörelserna är stötiga och vingliga eftersom gåendet blir så montont...? Så satte mig en stund när jag kom hem, men sen tog jag tag i att göra efterrätten till ikväll. 

Eller ja, jag såg till att smälta chokladen och doppa jordgubbarna i den. För ikväll kommer Ronnie och Ellie förbi på middag och då ska det serveras kycklingfilé med ädel-och fetaostfyllning inlindad i bacon, med ris och en härlig jordgubbssallad till med fetaost. Har dock inte bestämt mig om fetaosten ska vara i eller bredvid salladen.... Vad tycker ni? 

Så ska få i mig lite lunch nu tänkte jag och ta det lugnt och småpyssla, ta hand om disken och lite sånt. Sen blir det en dejt med duschen innan min älskade man kommer hem och vi ska börja göra maten för herrskapet ❤ 

För övrigt så skiner solen strålande och det är alldeles underbart ute, fåglarna kvittrar, det blåser friskt, solen värmer och isen smälter på havet ❤

Det här var för 4 år sedan säkert... Jack får vänja in sig på betet och Ellie och Julia kommer i full galopp mot oss ❤

Kommentarer
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Wow vilken fin häst!

Svar: Tack så jättemycket ❤
Jossan-westerntjej

2017-03-23 @ 18:51:58
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: