jojawestern.blogg.se

Nu har det hänt en del

Mitt uppdrag på Upplands Motor är slut så det kändes väldigt trist då jag verkligen trivdes där. Nu är jag förflyttad till Wolkswagen i Kista istället, första dagen igår var bara kaos och hlt plötsligt så hade jag kört en bil till Norr mälarstrand och lämnat en hyrbil. Kände inte av samma team anda som fanns på Upplands Motor och det är rörigt här och känner mig mest ivägen men kanske blir bättre när chefen kommer tillbaka.. 

Jack och jag njuter och tar massa turer ute och vardagarna blir det lite lugnare i ridhuset, vi har världens svacka. Så vi gör basic saker bara. 

(null)


Fantastisk känsla

Det är måndag i denna vecka jobbar jag 9-18, inte att föredra för mig men det får vara så. Mycket mer köer på morgonen så måste åka 7 ändå hemifrån och hinna äta frukost innan jag åker till jobbet istället för att äta på jobbet. Plus att det sen blir sent i stallet men det får gå. 

Förra veckan har Jack mestadels stått då jag inte haft ork och motivation, men också i fredags påväg hem från jobbet så steg motortemperaturen till max. Så det slutade med att jag fick bärga bilen till Täby. Så sjukt typiskt när man går från jobbet med världens Fredagskänsla och så händer det där... Vi har inte hört något mer gällande bilen men de skulle höra av sig när de hade kollat på bilen. 

Var tveksam om att rida igår men så tog vi oss ut en sväng och det var så skönt och vi båda njöt men för övrigt har helgen mestadels varit seg och jag har varit ställd efter bärgningen i fredags. Så det har bara gått ut på att mysa.

Nu är måndagen här med nya utmaningar o nya tag! Lever fortfarande på den härliga ritten med Jack igår❤️

(null)


En vecka

Nu har det snart gått en vecka sedan jag skrev senast. Jag har jobbat måndag och tisdag vilket gick sjukt bra, sen igår var jag på en begravning och var borta den dagen, det blev väldigt känslosamt och många tårar. 

För övrigt har jag och Jack kört fast, jag har svårt att fortsätta utveckla oss, måste försöka rida en lektion nu också så att vi håller igång, men nu känns det mest som vi bråkar. Så det är tråkigt och jag vet inte riktigt varför det inte löser sig.... något gör jag ju fel. 

Imorse hade jag är bra samtal på vägen till jobbet, inte alla man kan ringa kvart över fem på morgonen... men skönt var det att prata av sig. 

Idag ska jag på möte efter jobbet så stallet blir sent nu. Så vi får se hur det går och jag hoppas att det blir bra och ett steg i rätt riktning. 

(null)