jojawestern.blogg.se

Måndag

Välkommen måndag morgon! 


Jag är glad och positiv att åka till jobbet för en ny, givande och rolig arbetsvecka. Jag och Maria började som vanligt dagen med gratis frukost innan vi gick till kontoret och startade upp datorerna. Nu har telefonerna börjat ringa lite och måndagen börjar sakta rulla igång. Min älskade sambo skiftade vinterhjulen på min bil i helgen så nu behöver jag inte vara orolig att vara ute och köra tidigt på morgonen, förra veckan fick jag skrapa rutan 2 gånger. 

I helgen så hade jag insläpp på lördagen, så började helgen med en välbehövlig sovmorgon, sen åkte Lars iväg med min bil och skiftade hjul och jag åkte till syrran som var hemkommen från Bali. Sen åkte vi till stallet och fotade och red båda hästarna, gick inte alls bra med Jack, så istället för att tappa tålamodet så fokuserade jag på att böja igenom honom och mjukgöra. 

Vi mockade och fixade klart allting inför insläppet, sedan handlade vi och åkte hem till syrran och gick igenom bilderna hon hade tagit på Jack. Sen kl 18 åkte vi till stallet och tog in hästarna, syrran fick åka med mig hem och vi käkade middag tillsammans och sen kom Lars också och myste. 

Söndagen så klev jag upp 05.15 och åkte och fixade stallet, släppte ut hästarna, mockade och red Jack. Sen kom jag hem och somnade om några timmar innan vi klev upp och hade en mysig söndagsfrukost! Jag mådde inget vidare och gick och somnade om igen, Lars åkte vidare till mina föräldrar och hjälpte dom med lite saker sen på eftermiddagen vid ca 14-15 kom han hem och jag gick upp och så tog vi en promenad tillsammans till stranden. Sedan blev det mys i soffan innan jag gick upp och duschade, sen började jag med middagen. Tidig kväll blev det och jag känner mig ändå nöjd med helgen. 

Idag så väntas nya samtal och kunder på jobbet och sen ska jag jobba igenom Jack på tränsbettet idag. Sen hem och laga middag och njuta med min man❤️ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: