jojawestern.blogg.se

Mycket har hänt

Hej, nu var det länge sedan jag skrev här igen. Mycket har hänt i mitt liv sedan sist, men vi börjar väl med Jack, vi har ridit ut sjukt mycket och jobbat i intervaller och sen i ridhuset har det var bommar. Men jag rider ut 2-3 dagar i veckan ca. I ridhuset tycker jag att han faktiskt har briljerat otroligt bra, och det märks att han har blivit mycket starkare. Jag ska försöka ta några före och efterbilder på honom. 


Nu har jag också bytt jobb, jag har varit sugen på det ett bra tag men i slutet av augusti så bestämde jag mig för att söka nytt. Vilket resulterade i att jag blev heltidsanställd hos Autorekrytering och utlånad till Upplands Motor i Kista, när uppdraget är slut här så hittar Autorekrytering ett nytt jobb och jag får alltid i en grundlön oavsett om jag har ett uppdrag eller inte. Så nu jobbar jag vardagar 7-16 det är så sjukt skönt, med ett mer rutinfast schema, jag är oftast i Norrtälje kl 17 och sen är jag i stallet och tar hand om Jack, sen hemma ca 19.30-20 och fixar mat, diskar, packar om väskorna inför morgondagen och pysslar lite sen hoppar man i säng för klockan ringer 05. Hittills så har det schemat varit bra och jag orkar sitta och köra till och från jobbet. 

Sen har Lars hunnit fylla år också, det blev en fantastisk dag med alla våra vänner och familj, jag hade bakat en kladdkaka och en blåbärspaj sen hade vi beställt två tårtor från Flygfyren, men typ alla var snälla och sa att hembakat var godast. 

Vi har också hunnit med ett fantastiskt bröllop i Stockholm med några av Lars kunder och hans kollegor. 

Nu sitter jag på jobbet och har tagit 3 samtal på 2 timmar... lite segt men får betalt för att inte göra något. 

Idag får Jack vila så jag ska på fotvård så jag fixar bara stallet idag. 

Hoppas alla ni får en fantastisk dag! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: