jojawestern.blogg.se

Dagen innan tävling

Nu är det vääääldigt snart dags för tävling, däremot har det blivit lite ändrade planer, T har haft 40 graders feber hela veckan och inte kunnat komma och rida Jack någonting, däremot är hon fast besluten om att tävla ändå, idag kommer hon komma till mitt jobb och så åker vi till stallet, där vi förbereder allting inför morgondagen, packar hö, putsar av de sista grejerna och packar bilen. T kommer nog också rida Jack lite lätt för att känna på honom innan tävlingen. 

Sen ska vi åka hem till mig och laga middag, sedan fixa i ordning och packa ihop pass och varma kläder osv. Till tävlingen, det har en tendens att antingen vara superkallt eller supervarmt på tävling. Sen ska plugga lite mönster innan sängdags, upp tidigt på lördag morgon och släppa ut hästar och fixa stallet, sedan snabbt pyssel med Jack och se till att han inte har spån i pälsen ungefär. Sedan bär det av mot Nivsta gård där tävlingen kommer hållas, tar ca 40 minuter så jag har räknat på en timme. Väl där kommer vi startanmäla i lugn och ro, gå runt med Jack på tävlingsplatsen och kolla in läget, se till att han äter och dricker ordentligt! T tävlar inte förrän i klass 7 så hon tar det lugnt på morgonen och laddar upp, sedan blir det uppvärmning och tävling! 

Eftersom hon har varit sjuk så kommer hon inte orka tävla trailen efter lunch, däremot lyckades vi byta ryttare, så JAG kommer tävla honom då, så igår fick jag akut lösa medlemsskap och licenser för att då tävla och jag fick otroligt bra bemötande och hjälp från WRAS tävlingsansvarige och godkänd licens! 

Lite oväntat att svida om till tävling denna helg, var ju inställd på nästa helg men det ska nog gå! Vi är supertaggade inför tävlingen ❤️

(null)

(null)
Gammal tävlingsbild på oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: