jojawestern.blogg.se

Min helg

Igår var det lördag, och som jag hade längtat efter sovmorgon, men lik förbannat vaknade jag 5... vände och vred mig fram till 6.40 när älsklingen gick upp och skulle jobba, var här hemma och pysslade lite sen gick jag över till syrran kl 7 och drog med henne på en promenad ute i solen, väl hemma hos mig röjde vi upp en del, körde två tvättmaskiner och en diskmaskin, gick till förrådet med grejer och fixade med massa saker som bara har stått. Sen åkte vi båda och storhandlade och körde hem Ellie med hennes matvaror för att sen åka hem till mig och packa upp maten, för att sen svida om till stallet och dra fram släpet och lastträna. Gick helt okej med tanke på att han inte har åkt på över ett år. Men ska fortsätta med träningen så att han blir mer trygg och van igen ❤️ mockade och fixade maten som vanligt innan jag åkte och hämtade Ellie igen och åkte till JYSK och handlade gardiner och lite smått och gott. Supernöjd med gardinerna nu ska de bara sys upp. Mötte upp mamma och pappa och in på RUSTA en sväng, handlade lite till för att sen åka hem och fika hos mig, medan alla åt så började jag hänga upp gardinerna och fixa allt vi har köpt. 

Pappa hjälpte mig att få upp Jacks diplom i gästrummet innan föräldrarna åkte hem igen. Pausade en stund framför serien Lucifer innan jag och ellie blev sugna på sushi, så då åkte vi och köpte det också. 

Efter middagen när Lars också hade kommit hem så hängde jag tvätten och bäddade om i sovrummet. 

Helt fantastiskt vad mycket man hinner med på en ledig dag bara man går upp i tid. 

Idag blev det lite längre sovmorgon till kl 8 och har städat hela förmiddagen och tvättar ännu en maskin. Har sedan tagit det lugnt nu och ätit lunch innan T kommer och ska prova lite tävlingskläder innan vi åker till stallet och hon rider lektion, sen ska jag hålla lektion för Hanna i stallet för första gången, ska bli superkul! 
Lite lugnare idag än igår men fortfarande lite att göra på eftermiddagen! 

(null)
(null)
(null)
(null)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: