jojawestern.blogg.se

Ojoj

Nu har det dröjt ett tag med uppdateringar.... Mycket har hänt och jag har mått väldigt dåligt psykiskt, med att inte trivas på jobben och byta jobb och sen har vi också KÖPT EN LÄGENHET!!! Så det har varit mycket stress och nervositet kring den. Jag och Jack hade också en stor svacka mitt i allt så ingenting kändes bra. Nu har vi flyttat in i lägenheten i Norrtälje och vi båda trivs superbra! Allt är uppackat och blev klart samma helg som vi flyttade, man insåg hur litet vi bodde innan. Nu är det småfix som tavlor och måla om och tapetsera, men vi stressar inte med det nu. 

Jack har också fått behandlingar nu och jag insåg att han inte mådde bra och därför inte gick bra, det är fortfarande inte helt ok men bättre än vad det brukar vara nu. Hoppas att kunna tävla igen till hösten!! Peppar peppar! 

Nu har jag bytt jobb igen i hopp om att hitta ett jobb jag trivs med men är fortfarande väldigt osäker på det här jobbet men med tanke på lånet osv på lägenheten så måste jag ha ett jobb. Just nu jobbar jag på JEROC AB i Rimbo på kontoret och det går väldigt upp och ner för tillfället de här två veckorna som jag varit där. 

För övrigt känns det som livet börjar hamna på rätsida! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: