jojawestern.blogg.se

Stilig


Stilig kille med nya grimman, benlindor o täcke 

Julen har passerat

Veckan som gått har varit full fart på, jobbat, o hunnit med stallet, jobbade både julafton o idag. Nu tar jag tre dagars ledigt från jobb, på måndag är det dags för återbesök med Jack...!! Tänk att idag är det exakt en månad sedan vi var inne första gången, att han har klarat av att inte vara utanför stalldörren på en månad.... Helt sjukt!!

Jag är sjukt nöjd med mina julklappar i år, julen spenderades som vanligt på Lidingö, men jag fick aldrig någon julkänsla, kan bero på jobbet o allting där intill. Men jag fick ett stalltäcke till Jack, ett 100 g täcke med eldflammor på, en ny lädergrimma, gröna benlindor, tävlingshatt, massor av presentkort på H&M o necessär med lite nödvändigheter. Sjukt nöjd med allt! 


Nya stalltäcket 


Nya grimman 

Tog dock ingen bild på eldtäcket >.< 

Julklappen jag o Jenny fixade till alla hästarna användes idagMånen var helt fantastisk ikväll! 

Himmeln på julaftonsmorgonen! 


Julpynt i stallet

Igår hade jag utsläpp av hästarna plus att vi hade kommit överens om att träffas o julpynta stallet, glitter o kulor, en gran o knäckebröd med kristyr. Blev skitbra!! 


Någon hade redan hunnit lämna oss men här är en stor del av gänget!

Blev lite snett o vint men roligt hade jagSöt ponni hade sällskap hela dagen!
Massa pussar under hans egen mistel 


Knäckebröden hänger uppe! Kulor med alla hästarnas namn på


Närmare pynt på krokarna Blev hela 10 timmar i stallet för min del igår, efter julpyntet hjälpte jag en av tjejerna med hennes häst osv. Fikat drog ut på pyntet också, tårta, julmust, pepparkakor, saffranskaka, kaffe, te, Rocky roads, ja you name it! Dubbelt upp

Det är låg uppdatering här eftersom jag inte gör mycket med Jack och jag gör alldeles för mycket på dagarna.

Förra veckan var kaotisk...
Måndagen: upp 06.00 utsläpp av hästarna och ta hand om Jack, åka o jobba, sen tillbaka till Jack o mocka, sen hem o duscha innan jag åkte till en kompis på ljusparty hela kvällen.

Tisdagen: 04.45 ringde klockan och det var upp o släppa ut hästarna o mocka åt Jack innan jag började 07-15.30 den tillbaka till stallet o mocka o fixa sen hem till en kompis o byta om innan vi åkte på middag med stallgänget på kvällen.

Onsdag: 04.10 ringde klockan o upp o jobba 05-07 sen åkte jag o släppte ut hästarna o fixade med Jack, sen hem o duscha innan jag åkte tillbaka till jobbet vid 12 för att åka på julbord resten av dagen. 

Torsdag: upp vid 05.30 för att släppa ut hästarna o de vanliga rutinerna med Jack, sen jobba 09-14 och sen 14.30-21 på andra jobbet. Min kompis fick mocka åt Jack på eftermiddagen...

Fredag: upp vid 06.30 o åka till stallet för att ta hand om Jack, för en gång skull tog jag det lugnt i stallet sen åkte jag o käkade lunch med en kompis innan jag började jobba 14.30-21 igen. 

Lördagen: gick upp vid 06.30 igen för att hinna med Jack innan jag började jobbet 10-15, sen tillbaka till stallet o mocka o umgås med vännerna i stallet sen däcka hemma.

Söndagen: 06.00 ringde klockan för utsläpp och ta hand om Jack, sen hem o ta det lugnt innan jag åkte tillbaka till stallet o mockade sista gången. 

Denna vecka har jag försökt ta det lite lugnare på jobbfronten, men jobbade måndag o tisdag båda dagarna med dubbla jobb o hästen två ggr om dagen. I onsdags så var det ut o insläpp av hästar o däremellan veterinären med dastin o hänga med underbara vänner. Idag har jag inte gjort mycket, ut o insläpp av hästar, kollat på film o sovit däremellan sen ligger jag däckad i soffan idag också. 

Imorgon blir det städa som fan här hemma, ut o insläpp av hästar, göra lite fix i stan o stallet, städa bilen vill jag hinna med också. 
Pigg o glad...