jojawestern.blogg.se

Små problem

Jack är otroligt rastlös och jag försöker sysselsätta honom med allt möjligt, idag har han haft granris i boxen plus hönät under dagen, jag är hos honom två gånger om dagen och mockar och fixar med honom. Idag började vi lära in ett nytt trick så får vi se hur det går. Nu ska vi väl träna vidare på det. Jag har stukat fingrarna på jobbet i torsdags så jag har haft dem tejpade hela helgen, gör lite ont fortfarande och är inte så bra att vara utan tejpen liksom. Men jag jobbade på, jobbade 19-01 på fredagen och 10-15 på lördagen.
 
På lördag kom Rebecka till mitt jobb när jag hade slutat så tog vi hand om min lilla sjukling innan vi åkte hem o myste, haha hade cookie challenge och kollade på film men jag var ganska trött :P 
 
Idag så ringde klockan 6 och vi åkte till stallet och hade utsläpp och pysslade med Jack, sedan åkte vi hem o tog det lugnt innan jag körde rebecka till bussen, och åkte vidare till Jack och myste med honom. 
 
Imorgon ska jag åka till honom på morgonen och pyssla sen åker jag o jobbar, lär vara klar vid 15-16 tiden så åker till stallet och tar hand om Jack igen innan jag åker hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: