jojawestern.blogg.se

Träna

Shit, Jenny och Helena drog med mig till Nordic Wellness på en prova på vecka.... Kände mig ju lagom vilsen... Har tränat hemma mestadels, EN gång tidigare besökte jag friskis&svettis för typ sådär 4-5 år sedan tillsammans med Ellie och pappa. Provade lite allt möjligt bara för att, och imorgon åker vi dit igen och tar en genomkörare, undrar om jag har någon träningsvärk imorgon...!! Senare blir det jobb på eftermiddagen/kvällen. 

Ska försöka hinna med ett pass med body balance eftersom jag har hört mycket gott om det så det ska bli roligt om det kan tryckas in i veckan. 
Fick en bild sen Nationals/quarter SM 2015 Jack retar sin halvsyster Jacie ;) Sämst

Jag är så otroligt dålig på att uppdatera här nu när jag och Jack inte tränar, vi var som sagt på återbesök den 4/2 och det gick jättebra, hade med mig Jenny som lugnande effekt och pappa som eventuellt skulle hoppa in som chaufför om jag tvekade :P Men jag körde både fram och tillbaka själv och lastningen gick toppen, jätteskönt att ha med mig Jenny som höll mig nere på jorden också. Han skoddes och verkades och gipsades sen var han klar för den här gången, nu är det återbesök 10 mars igen.... då ska han röntgas igen. 
 
 Jag längtar tillbaka!!!