jojawestern.blogg.se

Operation på G

Nu börjar det hända lite saker med min mage, de anser att deet är nödvändigt med en operation och ta bort gallblåsan och gallgångarna, vilket isf kommer att göras den 21 december, så min jul kommer att spenderas på sjukhus. Nu innan operation så ska jag försöka träna och få upp konditionen för en lättare och smidigare återhämtning. I vanliga fall är det en operation som görs med titthålsoperation men eftersom de inte är helt säkra på att det är gallan i mitt fall så vill de öppna upp ordentligt och se om de kan se något som är runt om. Jag får mycket tillsägelser nästan från de runt omkring mig att jag borde kolla om läkarna verkligen har gjort allting de kan innan man opererar och om de har tagit alla prover som finns. Vilket i sig är lite frustrerande och det är otroligt mycket tankar i mitt huvud än så länge.
 
Jag är fortfarande hos Jack och pysslar med honom de dagar jag kan, men det är väldigt frustrerande att inte vara där så mycket som jag varit. Även här är det en hel del tankar som snurrar.
 
Sambolivet fungerar väldigt bra, vi håller på att få ordning i huset, hitta en stil som passar oss och vår ekonomi, men lite julpynt har kommit upp men vi ska fixa lite lampor osv.
 
Usch vilket fyrkantigt inlägg det blev idag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: