jojawestern.blogg.se

Gokart banan

Idag blev min planering en timme senare. Tänkte gå upp vid 9 men blev strax innan 10, åt en snabb frukost och var sen utanför dörren, åkte först till hemmakväll och lämnade tillbaka filmerna vi hade hyrt. Åkte sedan vidare och hämtade en packning till mitt avgasrör på AD center innan jag åkte till Jack, pysslade en stund och sen gick vi en runt på gokart banan som ligger granne med stallet. Skickade honom över lite däck och tog med honom på lilla banan också, han verkade nöjd med att få röra lite på sig. Tog upp honom på ridbanan sen och kunde inte se någon orenhet i hans steg iaf. Så det var väldigt skönt, men det blåste mycket så han fick ett täcke på sig när vi gick och jag lindade även hans ben för att ge stöd. Nu ska hans leder, senor och muskler stärkas upp! 
Recap

Ursäkta att det bara poppar upp ett inlägg då och då. Jag glömmer bort bloggen ibland och annars har jag inget att skriva om. 


Fredag och lördsg jobbade Älsklingen natt så på lördagen blev jag så rastlös och spontant bestämde att åka ut till N o T. Blev lite överraskning för trollis men sen tränade vi båda hennes hästar, åt en grillad middag med ribbs o kottlett. Kvällen avslutades med några avsnitt av GoT med underbart sällskap. 

Söndagskvällen bestod av fix med min bil, alltid mysigt att umgås i garaget o pyssla med bilen. 

Sen minns jag inte riktigt om det var söndagen eller måndagen som vi tog en roadtrip på småvägarna där jag inte varit förut. Supermysigt att bara umgås med min älskling ibland. 

Igår däremot åkte jag till Jack, det blåste väldigt mycket så det tog emot men sen gick vi ut en promenad längs banvallen förbi skroten som vi aldrig gått förut. Han var tittig, och lite klumpig men han höll sig i skinnet. 

Idag började dagen med att hämta syrran för hon lämnade in sin bil, sen åkte vi hem till mig, rensade garderoben, dammade och dammsög och åt lunch, den var hennes bil klar så vi åkte in, hämtade ut skor åt ellie på två ställen, åkte och beställde en bildel till min bil, åkte och veckohandlade åt mig (i mitten av veckan jaa) och sen lämnade jag av Ellie så tog hon sin bil och jag åkte hem med maten. 

Nu har jag packat upp allting och ligger framför tvn men finns inget att se...! 


Lite bilder från helgen o veckan som varit. 


Även imorgon blir det en vända in i stan igen, bildelen har kommit då och jag ska lämna in lite filmer, sen åker jag till Jack också! 


Gårdagen o idag

Igår blev det en promenad i solskenet, vi var två stycken som verkligen njöt ❤ hade Jacks ben lindade, eftersom Ellie fick rida Jack lite på banan för någon dag sedan och då gick han lite ojämt, mycket kan spela in och egentligen är han inte klar att tränas på banan än. Nu ska det byggas upp muskler, senor o leder igen. Men jag ville se hur han rörde sig under ryttare, men till sak, jag hade lindor på promenaden då för att ge extra stöd till hans ben. 


Idag ska jag dit o titta till honom o pussa på honom en stund bara.Han hänger en del i bettet nu och har ju aldrig riktigt gått bra på tränsbett men vill ha det nu i början och börja om lite med träningen