jojawestern.blogg.se

Recap

Ursäkta att det bara poppar upp ett inlägg då och då. Jag glömmer bort bloggen ibland och annars har jag inget att skriva om. 


Fredag och lördsg jobbade Älsklingen natt så på lördagen blev jag så rastlös och spontant bestämde att åka ut till N o T. Blev lite överraskning för trollis men sen tränade vi båda hennes hästar, åt en grillad middag med ribbs o kottlett. Kvällen avslutades med några avsnitt av GoT med underbart sällskap. 

Söndagskvällen bestod av fix med min bil, alltid mysigt att umgås i garaget o pyssla med bilen. 

Sen minns jag inte riktigt om det var söndagen eller måndagen som vi tog en roadtrip på småvägarna där jag inte varit förut. Supermysigt att bara umgås med min älskling ibland. 

Igår däremot åkte jag till Jack, det blåste väldigt mycket så det tog emot men sen gick vi ut en promenad längs banvallen förbi skroten som vi aldrig gått förut. Han var tittig, och lite klumpig men han höll sig i skinnet. 

Idag började dagen med att hämta syrran för hon lämnade in sin bil, sen åkte vi hem till mig, rensade garderoben, dammade och dammsög och åt lunch, den var hennes bil klar så vi åkte in, hämtade ut skor åt ellie på två ställen, åkte och beställde en bildel till min bil, åkte och veckohandlade åt mig (i mitten av veckan jaa) och sen lämnade jag av Ellie så tog hon sin bil och jag åkte hem med maten. 

Nu har jag packat upp allting och ligger framför tvn men finns inget att se...! 


Lite bilder från helgen o veckan som varit. 


Även imorgon blir det en vända in i stan igen, bildelen har kommit då och jag ska lämna in lite filmer, sen åker jag till Jack också! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (Det är vår lilla hemlighet)

URL/Bloggadress:

Kommentar: